Søndag 6 September
kl. 12:00 - 15:00 Grilldag på Skatlandstranda Skatlandstranda
Frivilligsentralen inviterer til den årlige grillutflukten søndag 6. september. Bli med til Skatlandsstranda! Dette er en liten perle ved Langvatnet i Bogn fritidsområde, og et kjempefint område for folk i alle aldre.

Vi har leid det lille småbruket som ligger på høyden overfor vannet. Her har vi muligheter til å gå inn, men selvsagt håper vi på fint vær og uteaktiviteter!

Det blir sosialt samvær og felles aktiviteter mellom kl 12.00 og 15.00.  

Alle tar med egen mat og drikke. Vi har varme griller hvis noen ønsker å grille. Vi spanderer bålkaffe. 


OPPDATERT PROGRAM:

Kl 12.00 - Vi samles i stua på Skatlandstranda for bilder og historier om tidligere bosetning i Høyfættaområdet - to grupper a 30 minutter.
Kl 13.00 - Grillen er varm
Kl 13.30 - Popup-konsert med Thomas Brøndbo
Prat, mat, natursti m.m. frem til kl 15.00

I dette området er det mange skogsbilveier som bl.a. passer ypperlig til sykling. Vi har kano og robåt disponible denne dagen. De som ønsker å fiske må ha gyldig fiskekort for Langvatnet (Statskog).  

Vi sørger for tilgang til hånddesinfeksjon. Hvis noen er syke eller har forkjølelsessymptomer, så skal de holde seg hjemme.

Vi håper på en flott dag i flotte omgivelser! Hvis det mot formodning ikke er bra nok vær til uteaktiviteter, så oppdaterer vi info om arrangementet på facebooksiden til frivilligsentralen. Og hvis du er usikker så ring Monica på telefon 479 00 191.

Veibeskrivelse:
1) Fra Korsen: Sving av på Korsen retning Derås. Kjør 12 km, og deretter 10 km over Giltelvbrua og til venstre mot Gryta.
2) Fra Gryta: Sving av på Gryta hvor det er skiltet Bogn fritidsområde. Kjør 13 km.

Husk at det er bomveg. 

Hjertelig velkommen! Det er bare å møte opp, det er ingen påmelding. Alle som kommer vil bli registrert med navn som følge av smittevernregler.

Ta gjerne med en egen campingstol hvis du har!

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
7750 Namdalseid

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2020 © Namdalseid frivilligsentral