Varierte aktiviteter i høstferien!

Nå er en variert høstferieuke overstått, og 60 barn og unge fra 1.-10. klasse har vært med på en eller flere aktiviteter hver fra mandag til fredag. I tillegg hadde den faste filmkvelden vår også mye besøk med ca 60 publikummere på to filmer.

Takk for fine dager og fine opplevelser med positive barn og foresatte!

Vi har kost oss med forskjellige aktiviteter spredt utover uka. Noen har vært med på én aktivitet, mens andre har vært med på flere. 

Her kommer et lite sammendrag av aktivitetene våre, og så har vi mange bilder fra opplevelsene våre nederst.

Tusen takk til Trøndelag fylkeskommune som gir oss tilskudd slik at vi kan arrangere dette uten deltakeravgift. 


Kreativt verksted

Vi startet mandagen med kreativt verksted hvor vi hadde aldersinndelte grupper og to stasjoner. Frida Marie Edlund fra Kunstmuseet NordTrøndelag hadde kreative deltakere i liss-salen der de laget ting i leire. Det ble både skåler og figurer. I kaféen var det kreativt verksted med diverse materialer. 

Vi spise lunsj med yoghurt, brødmat og vafler (kanskje mest vafler?).


Barnas utekjøkken

Tirsdag og onsdag var satt av til utendørs matlaging. Grete Ekker og Tore Sæther har tilrettelagt for utekjøkken hjemme på Brumoen.

Her fikk deltakerne inspirasjon til næringrik matlaging ute i det fri!

På menyen stod det:

  • Fruktspyd
  • Lammekarbonader med potetmos og stekte tomater
  • Stekt laksefilet med rotgrønnsaker, salt potet og utrerømme
  • Kyllingsuppe
  • Pannekaker med stekte søte epler og krem


Barna koste seg med matlaging, og ingen dro sultne hjem ...


Hest og ridning

Vi hadde planlagt én dag hos Kolstad gård og stall, men påmeldingene strømmet på og vi utvidet til enda en dag for at flest mulig som ønsket aktiviteten skulle få muligheten. Her kose de seg med hestestell, ridetur, stallarbeid, natursti sammen med ponniene m.m.


Paintball

Dette er tredje gangen vi arrangerer tur til Yttervik. 16 deltakere fra 7.-10. klasse dro dit for lek og moro for de litt større.


Filmkveld

Vi viste to filmer, og det var ca 50 barn og voksne som så "Toy Story 4". Så gikk vi videre til en actionfilm for ungdom. Ca 30 så "Suicide Squad". 

Vi møblerte storsalen i samfunnshuset etter gjeldende smittevernregler og oppfordret alle til å holde seg til familie og klassekamerater. 


Høstur til Storsnøheia

Den siste dagen i denne omgang arrangerte vi felles tur til Storsnøheia. Det var flere som hadde lyst til å bli med, men når det kom til stykke så var det nok mange som trakk seg pga været. Vi som gikk kom oss til toppen, men utsikten får vi se en annen gang. Skodda lå tett rundt toppen. På turen nedover ble vi litt våte, men vi var likevel fornøyde med turen!Forhold knyttet til covid-19

Det er Namdalseid frivilligsentral som har vært ansvarlig arrangør og ansvarlig for at smittevernregler har blitt fulgt. Barn og unge under 20 år er untatt fra avstandskravet på 1 meter når de deltar på denne type aktiviteter. Dette gjelder også de som står for arrangementet. Dette er i følge FHIs råd om arrangementer, samlinger og aktiviteter. 

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
7750 Namdalseid

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2021 © Namdalseid frivilligsentral