Velkommen til aktivitetskafé!

18. oktober går startskuddet for frivilligsentralens nye tilbud: Aktivitetskafé!

Dette gleder vi oss til for vi har planlagt det lenge! Dette blir en ny møteplass for folk i alle aldre.

Aktivitetskaféen vil være åpen én mandag i måneden kl 18.00-20.00.

Her blir det åpen kafé samtidig som vi vil skape ulike aktivitetstilbud av forskjellig slag. Biblioteket og innbyggertorget vil også ha åpent.

Vi har et mål om at det skal foregå forskjellige aktiviteter samtidig i kommunehuset og i samfunnshuset. Vi har jo flere rom om kan tas i bruk til dette. Aktivitetene vil variere fra gang til gang, og det vil alltid være et tilbud til barn.

På kaféen i samfunnshuset blir det salg av mat og drikke. Hit går det an å gå selv om man ikke skal være med på aktiviteter. Ta turen hit for en kopp kaffe og noe å spise. Det blir trivelig og sosialt!

Barn spiser gratis (bortsett fra kioskvarer).

Kanskje noen husker at vi hadde en spørreundersøkelse om dette før jul i fjor. Nå har jo koronasituasjonen utsatt åpningen, men vi går ut fra at svarene på spørreundersøkelsen er like gjeldene fortsatt.

Vi søker frivillige!

Det trengs jo litt folk for å få til dette. Derfor søker vi etter frivillige som har lyst til å hjelpe til. Det kan være i kaféen eller som hjelper på aktiviteter.

Hvis du vil hjelpe til så kan det være en gang innimellom eller en gang i måneden. Vi håper og tror at dette er et tilbud som er et fint tillegg til annen aktivitet i bygda vår. Sammen skaper vi et godt og inkluderende lokalsamfunn! 

En alternativ måte å bidra på er hvis noen vil bake en kake til kveldskaféen. Det er også et kjærkomment bidrag til en felles dugnad og en trivelig møteplass

Vil du være frivillig? Ta kontakt med Monica på frivilligsentralen. Telefon 479 00 191 eller epost namdalseid.frivilligsentral@gmail.com.

Vi inviterer lag og foreninger til å arrangere aktiviteter etter eget ønske. Dette vil være en mulighet for lag og foreninger til å vise seg frem, eller rett og slett bidra med noe for å skape aktivitet i bygda vår.

Vi satser også på at vi kan leie inn både underholdning og kursholdere for å få et variert program.

Varierte aktiviteter

Synes du dette høres gøy ut? Vi håper å få til et variert tilbud slik at det blir noe for enhver smak.

Vi vil legge ut program for hver enkelt kveld når vi har det klart. Det er helt uforpliktende å delta. Aktivitetene kan være gratis å være med på, men noen ganger kan det være behov for å få dekket utgifter. Dette vil stå i programmet for hver gang.

Spørreundersøkelsen avdekker at kreativt verksted for barn og voksne er mest etterspurt. Videre er det ønsket kurs av ulike slag, historie/slektsforskning, matlaging, brettspill, redesign, underholdning. m.m.

Vi håper at både frivillige og fagfolk vil stille slik at vi kan tilby et variert program.

Datoer for aktivitetskafé

Vi legger aktivitetskaféene til en mandag midt i måneden.

Følgende datoer er satt opp:

18. oktober
15. november
13. desember
17. januar
14. februar
14. mars

Kontakt

Stavarvegen 2, 7856 Jøa
7750 Namdalseid

Organisasjonsnummer
942875967

Sosiale media

2021 © Namdalseid frivilligsentral